Ieba's FotoPage

By: Ieba Cahaya Biru

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 14-Jan-2009 05:04 Email | Share | | Bookmark
Hari Pertama

memancing
waktu petang
akk yang jhr baru smp
View all 4 photos...
Salam semua..maaf dah lama x apdet fp.tber2 macam xde idea hehe..okies kat cnie ieba sertakan hari pertama ieba bercuti. Kami smp di kawasan Mahkota guest hotel lbh kurang pkl 3 itu pun stlh berpusing mencari apartment nie kat mana huhuh....kete ieba yang pertama smp,sementara yang laen masih mcari jalan ke apartment ieba dgn abg n ank buah pergi memancing hehe..walau hakikatnyer ieba x reti memancing. Pada mulanyer umpan yang kami guna tu umpan yang palsu tu apa benda ntah ieba x taw pape hehe..tapi dsbbkan skill anak buah terlebih hebat dia telah bjaya memancing batu (padahal mmg kawasan berbatu pun bukan kawasan memancing) akhirnyer tali pancing tpaksa diputuskan. Kemudian abg ipar datang join sama dia pun ada bawak pancing gak jadi kami pun memancing tetapi dgn umpan yang lebih menarik nasik impit gler sengal + sangap x kami hehhe.....









Monday, 5-Jan-2009 09:07 Email | Share | | Bookmark
Family Day

 
Salam semua ..27-29/12/2008 yang lalu ieba ada hari keluarga. Kami bercuti di Melaka dan menginap di Mahkota Guest Hotel..Gmbr xtiviti nnt ieba letak k..



Friday, 2-Jan-2009 17:07 Email | Share | | Bookmark
Air Panas Cherana Puteh,Alor Gajah

 
 
 
View all 7 photos...
Salam semua...selamat tahun baru bt semua...

Sebelum nie entri ieba bkaitan dgn air panas Cerana Puteh kali nie pun ieba nak berkngsi gmbr ttg air panas nie jugak wak2 cuti Krismas yang lalu..
Layanzz......









Wednesday, 31-Dec-2008 04:22 Email | Share | | Bookmark
Gathering Istana Melaka - Forum KMC

warga yang hadir
cara & Kak teja
Kak pea & kak teq
View all 7 photos...
Tanggal 27/12/2008 perjumpaan Istana Melaka diadakan di kepci Mahkota. Ahli rasmi yang datang hanya 5 orang tp kira oklah..semua memang layanz baek punyer....hehe mekasih buat semua yang hadir. Kak Pea (jauh tu dari japang), kak teja, Caramelady, kak tuequemie & ieba......jumpa lagi thn hadapan.....















Wednesday, 17-Dec-2008 10:07 Email | Share | | Bookmark
Air Panas Cherana Puteh

Mom dgn ank buah
 
 
View all 4 photos...
cuti aidiladha yang lalu dpt cuti panjang jadi sempatlah bersantai bersama keluarga...







[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net